Ενοικιαζόμενα δωμάτια Jasmine
Επικοινωνήστε στο: +30 22840 23584
show/hide

Πάρος

Η Πάρος είναι ένα νησί με μακραίωνη ιστορία, η οποία αποτυπώνετε και στα αξιόλογα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία που θα συναντήσετε κατά την περιήγησή σας στα χωριά του νησιού. Μερικά από αυτά που πρέπει να επισκεφθείτε είναι ο ναός της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, ένα ιδιαίτερα σημαντικό θρησκευτικό μνημείο, το κάστρο των Φράγκων, το ιερό του Ασκληπιού, το Δήλιον, το αρχαίο κοιμητήριο, και το αρχαιολογικό μουσείο.

Στη Νάουσα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Ενετικό Κάστρο και το ναό του Αγίου Νικολάου, τα οποία βρίσκονται στο γοητευτικό λιμανάκι του οικισμού. Τα αρχαία λατομεία μαρμάρου στο Μαράθι και τη Μυκηναϊκή Ακρόπολη στις Κολυμπήθρες. Εντυπωσιακή είναι επίσης η εκκλησία της Αγίας Τριάδας στις Λεύκες. Τέλος επισκεφθείτε το ανδρικό μοναστήρι της Λογγοβάρδας και το γυναικείο του Χριστού στο Δάσος.

Επίσης, αξίζει να γνωρίσετε και τις φυσικές ομορφιές του νησιού. Ξεχωρίζει η περίφημη κοιλάδα με τις πεταλούδες. Ενώ από τις παραλίες με ξεχωριστή ομορφιά και παγκόσμια φήμη είναι οι Κολυμπήθρες. Το όνομά της το χρωστά στο ιδιόμορφο σχήμα της. Είναι περιτριγυρισμένη από βράχια και σχηματίζει μια φυσική κολυμπήθρα.