Ενοικιαζόμενα δωμάτια Jasmine
Επικοινωνήστε στο: +30 22840 23584
show/hide

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Jasmine

Δωμάτια στην Παρο

Τα διαμερίσματα Jasmine στη Πάρο βρίσκονται στην Παροικιά της Πάρου, το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων με την μακραίωνη ιστορία.

Είναι χτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και προσφέρουν στους επισκέπτες τους όλες τις ανέσεις σε ένα ήρεμο και φιλόξενο περιβάλλον.

Τα διαμερίσματα Jasmine είναι χτισμένα σε μια προνομιακή τοποθεσία. Απέχουν μόλις 300 μέτρα από το λιμάνι της Παροικίας και βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε την εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, το βυζαντινό και Αρχαιολογικό μουσείο, τα τουριστικά μαγαζάκια, τα εστιατόρια, οι καφετέριες και τα μπαράκια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκρότημα βρίσκεται κοντά στην παραλία του Κάτω Γυαλού, ενώ τη διάσημη παραλία Μαρτσέλο που είναι πολύ κοντά στην Παροικιά μπορείτε να την προσεγγίσετε με μεταφορικό μέσο ή καΐκι. Για τους λάτρες του Kite surf σε απόσταση 7 χιλιομέτρων βρίσκεται η διάσημη παραλία της Πούντα, η οποία ενώνει επίσης την Πάρο με την Αντίπαρο.

Τα διαμερίσματα Jasmine Πάρος διαθέτουν μπάρμπεκιου.

Το συγκρότημα Jasmine λειτουργεί 6 μήνες τον χρόνο και συγκεκριμένα από 1 Μαίου έως 31 Οκτωβρίου προσφέροντάς σας οικονομικά δωμάτια και εξαιρετικές υπηρεσίες για την διαμονή σας στην όμορφη Πάρο.